Soorten Massage

Ontspanningsmassage
Een ontspanningsmassage is een zeer uitgebreide en professionele massage van het hele lichaam (of een deel daarvan). Een ontspanningsmassage bestaat uit effleurages (strijkingen), petrissages (knedingen) en drukpuntmassage… Lees meer!

Sportmassage
Sportmassage is een manier om na inspanning (werk/sport) het herstel te bevorderen. Tegenwoordig willen we gezonder leven en sporten neemt daarbij een grote rol in. Zowel op recreatief als topniveau, voor mannen en vrouwen, jong en oud… Lees meer!

Stoelmassage
(ook voor bedrijven/instellingen) Stoelmassage is een drukpuntmassage en is afgeleid van de eeuwenoude Oosterse acupressuurtechniek (Shiatsu). Het werkt op de energiebanen en spieren van het lichaam. Door de massage ontstaat er een betere doorbloeding… Lees meer!

Hot Stone massage
Hot Stone massage is een relatief nieuwe vorm van massage in Europa, terwijl het in principe al eeuwen oud is. Hot Stone massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie, vanuit de gedachtengang “Geest, Ziel…Lees meer!

Blessure preventie
Voorkomen is beter dan..! Jaarlijks komen door sportbeoefening 1,4 miljoen sportblessures voor. De meeste blessures kunt u voorkomen door preventieve maatregelen te nemen. Maar toch kunt u ondanks alles, soms door domme pech, een blessure oplopen.

.Lees meer!