Voetreflex

Voetreflexologie is een alternatieve massage vorm via de voeten en onderbenen.Het helpt uw lichaam de balans te herstellen.

We leven in een snelle tijd, waarin steeds meer van ons gevraagd wordt. Elke dag zijn er steeds meer keuzes om te maken, steeds minder tijd om te ontspannen, rustig te eten en nemen we minder tijd voor onszelf. Alles willen we meemaken. Uiteindelijk krijgen we daar last van. Klachten kunnen onderandere zijn; Stress, burn-out, hoofdpijn, darmklachten, gewrichtsklachten, slaapproblemen zijn maar een klein aantal voorbeelden van klachten die ik binnen de voetreflexologie behandel.

Deze klachten ontstaan door blokkades. Blokkades in ons lichaam beïnvloeden ons lichamelijk en geestelijk functioneren. Hierdoor kan ziekte, pijn en onbalans ontstaan. Met voetreflex kunnen wij de energie weer in beweging brengen, zodat het vrij kan stromen.

Voetreflexologie is een natuurlijke manieren om de balans te herstellen. Door diverse massage technieken via de voeten en onderbeen, handen en oren stimuleer ik, u vitale punten, zodat uw lichaam een zetje krijgt om zijn werk beter te doen. Door voetreflexologie en kunnen veel klachten verlicht worden. Een voetreflexologie behandeling werkt in op het ademhalingstelstel, bewegings-apparaat, hart en bloedvaten, hormonenstelsel, lymfestelsel,spijsverterings-stelsel, huid en zenuwstelsel.

Voor wie is voetreflexologie?

Voor iedereen, voor jong en oud, een veilig alternatief.

Samen kijken we naar de oorzaak van uw klachten. Heeft u nergens last van, maar wilt u gewoon even ontspannen en opladen?  Ook daar is voetreflexologie de perfecte manier voor.

Welkom[1]